simon maurer angajatorul meu jpg

Omul de afaceri brașovean Simon Maurer a investit 500.000 de euro într-un concept inovator care vizează maximizarea spațiului dintr-o locuință și, implicit, creșterea calității vieții. Practic, invențiile lui Maurer – RoomInnovation Bed și RoomInnovation Wall – constau în aplicarea unor sisteme mecanice care vizează implementarea pereților mobili și a patului mobil.

Practic, sistemul va deschide locuințele astfel încât patul să se ridice la tavan pe timp de zi, oferind posibilitatea transformării dormitorului în birou sau în cameră de joacă pentru copii. Totodată, pereții se vor putea ridica astfel încât camerele mici să devină una mai spațioasă pe timpul zilei. Designul unei locuințe se va schimba radical, se va crea spațiu generos simultan cu descoperirea unei alte…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: www.bizbrasov.ro
Autor: Biz Brasov

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.