american dream

Piața imobiliară pare că își revine, ținând cont că luna trecută, la Direcția Arhitect Șef din cadrul Primăriei Brașov, au fost înregistrate zeci de solicitări ce vizau amenajarea de noi locuințe, fie că vorbim de proiecte de amenajarea unor locuințe individuale, fie că vorbim de blocuri sau ansambluri rezidențiale.

După o perioadă de „acalmie” au reînceput însă și prospectările din punct de vedere imobiliar pentru zonele „sensibile” de pe dealurile din cartierul Șchei. Cele zece solicitări, care au venit fie din partea unor persoane fizice, fie din parteaunor firme, care au în spate dezvoltatori imobiliari, au fost însă respinse.

Conform certificatelor de urbanism, emise cu rol de informare, motivația pentru care s-au respins propunerile de amenajare a unor noi…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: www.bizbrasov.ro
Autor: Ionuț Dincă

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.