Dezvoltatorul imobiliar Portland Trust a închiriat spații cu destinație comercială și servicii în suprafață totală de 4.000 de metri pătrați în cadrul proiectului de birouri J8 Office Park, situat în apropiere de zona Expoziției din Capitală.

Compania a închiriat spații către lanțul de cafenele Coffee Island, care deschide aici primul magazin din București, dar și către D&L Cuisine, care va opera un restaurant. În proiect a mai fost atras Mega Image, care va deschide un supermarket, și lanțul de săli de fitness World Class România.

Medicover va amenaja o clinică medicală în complex, în timp ce XTIME va deschide un magazin pentru produse de conveniență.

J8 Office Park are o suprafață totală de 46.000 de mp și este pre-închiriat în proporție de 70%. Proiectul ar urma să fie finalizat în vara…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: realestatemagazine.ro
Autor: Ovidiu Posirca

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.