Grupul imobiliar CTP, specializat pe segmentul industrial și de logistică, a atras peste 1 miliard de euro prin două emisiuni de obligațiuni verzi.

Fondurile strânse vor fi utilizate pentru a finanța investiții în active verzi pe fondul obiectului CTP de înregistra operațiuni neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon până la finalul anului 2021.

Prima emisiune de obligațuni verzi a atras 650 de milioane de euro în luna octombrie. Cea de-a doua tranșă de evaluată la 400 de milioane de euro s-a încheiat spre finalul lunii noiembrie.

„Poziția robustă a CTP în ceea ce privește creditele se reflectă în rezultatele noastre pentru T3/2020, care ne-au permis să mobilizăm o cerere ridicată nu doar din partea investitorilor instituționali curenți, ci și din partea unora noi”, a spus Richard Wilkinson,…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: realestatemagazine.ro
Autor: Ovidiu Posirca

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.