Elegant Stampila Deceuninck 100 Recycelbar 30x30cm Print. Curbeai page 0001 1O afacere profitabilă și apreciată în domeniul producerii de tâmplărie din PVC se construiește cu efort, dedicare și parteneri puternici. În condițiile creșterii duratei de viață a ferestrelor, dar și a responsabilității privind protecția mediului înconjurător prin sustenabilitate și economie de energie, Deceuninck lansează o platformă universală pentru ferestre ce poate deveni un motor al dezvoltării afacerilor în domeniu.

Inovațiile introduse prin platforma Elegant poziționează Deceuninck ca lider în definirea noilor tendințe din domeniul ferestrelor, profilele încetând să mai fie doar PVC extrudat. Cele 3 elemente principale ale inovației Deceuninck schimbă această percepție cu un concept modern de profil universal modulat – iCOR, suplu și mai rezistent prin armare longitudinală cu…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: www.arenaconstruct.ro
Autor: ARENA Constructiilor

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.