Plățile pentru investițiile din cadrul Programului Național de Dezvoltare Locală – Etapa I urmează să fie realizate mai ușor, iar contractele încheiate vor putea fi prelungite. Aceste schimbări au fost propuse printr-un proiect de Ordonanță de Urgență, ce urmează să fie discutat în primă lectură în ședința de astăzi a Guvernului.

Proiectul propune crearea unui mecanism ușor de gestionat în ceea ce privește transferul sumelor de la bugetul de stat pentru plata în cadrul contractelor de finanțare multianuale încheiate cu MLPDA.

De asemenea, beneficiarii vor putea gestiona contractele de achiziții publice atribuite pentru realizarea obiectivelor de investiții în acord cu fondurile aflate la dispoziția acestora în orice moment, fără a se mai institui condiționarea finanțării acestora de creditele…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: www.arenaconstruct.ro
Autor: ARENA Constructiilor

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.