Producătorul austriac de materiale de construcții Leier a anunțat luni că grupul derulează investiții cumulate de peste 25 milioane euro în România, urmând să deschidă anul viitor două fabrici de betoane în localitățile Șimand, județul Arad, respectiv Câțcău, județul Cluj, în timp ce alte investiții se vor face în edificarea unei noi secții de prefabricate din beton la Iași și în dezvoltarea și tehnologizarea proceselor de producție în fabricile actuale ale grupului.

Cele două fabrici au fost demarate în acest an și vor fi finalizate la Câțcău în martie 2021, iar la Șimand în iulie 2021, au prezentat pentru News.ro reprezentanții companiei.

“Companiile din România ale Grupului Leier, unul dintre cei mai mari producători de materiale de construcții din centrul și estul Europei,…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: www.profit.ro
Autor:

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.