Fondul de investiții Investcorp, din Bahrain, reușește o afacere profitabilă în pandemie: în aprilie 2020 a cumpărat compania germană de securitate cibernetică Avira, iar acum o vinde la preț dublu americanilor de la NortonLifeLock.

Compania americană NortonLifeLock, cunoscută pentru antivirusul Norton, a anunțat luni că va cumpăra Avira pentru suma de 360 de milioane de dolari, într-o tranzacție în numerar.

Prin această achiziție, Norton va ajunge la 1,5 milioane de clienți plătitori și își va îmbogăți platforma Norton 360 cu soluții și capabilități Avira. Norton 360 este o platformă freemium (oferă și servicii gratuite, cu opțiuni avansate, premium contra cost).

Tranzacția ar urma să fie finalizată în ultima parte a anului 2021, în funcție de avizele necesare din partea autorităților de…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: www.startupcafe.ro
Autor: Claudiu Zamfir

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.