alphaville 2 2

Locuințele noi din Brașov s-au scumpit luna trecută cu 0,8%, de la 1.251 la 1.261 de euro/mp, în timp ce prețurile locuințelor vechi au urcat chiar mai mult, cu 1,1%, de la 1.201 euro la 1.214 euro pe metrul pătrat. În aceste condiții, indicele Imobiliare.ro consemnează o creștere a prețului mediu al locuințelor din Brașov cu 1,2%, de la 1.217 euro pe metru pătrat util, la 1.231 de euro pe metru pătrat util.

Potrivit Indicelui Imobiliare.ro, pretenţiile vânzătorilor de apartamente s-au majorat cu 1,2% în noiembrie, de la 1.335 la 1.351 de euro pe metru pătrat util. În mod interesant, majoritatea centrelor regionale analizate – cinci din cele şase mari oraşe monitorizate constant, mai exact – s-au înscris pe o traiectorie ascendentă la acest capitol, creşteri…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: www.bizbrasov.ro
Autor: Biz Brasov

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.