Operatorul portuar Socep Constanţa (SOCP) va începe, în 10 decembrie, plata dividendelor aferente exerciţiului financiar 2019, în sumă de 4,5 milioane de lei, se arată într-un raport al companiei remis, ieri, Bursei de Valori Bucureşti (BVB).

Dividendul brut pe acţiune este de 0,0129 lei, echivalentul unui randament brut de 2,8% faţă de preţul de închidere al acţiunii SOCP din data de 28 octombrie, de 0,456 lei, ziua în care acţionarii aprobaseră distribuirea de bani de către societate.

De menţionat că adunarea acţionarilor în care alocarea dividendelor a primit lumină verde a fost convocată la solicitarea Sammarina Imobiliare, de deţine 5,88% din operatorul portuar. În aprilie, acţionarii Socep respinseseră propunerea ca, din profitul lui 2019, de 19,896 milioane lei, suma de 6,655 milioane de lei să fie…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: www.bursa.ro
Autor:

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.