alphaville apartament mobilat bloc

Mobilarea şi utilarea apartamentului poate deveni o provocare. Alegerea produsului ideal şi a preţului optim sunt misiuni dificile, astfel că dezvoltatoul imobiliar brașovean Alphaville a decis să vină în sprijinul clienților săi și să vândă apartamente deja mobilate şi utilate, în cadrul ansamblului Arena, ce a prins contur pe fosta platformă industrială Fartec.

Conceptul de complet mobilat şi utilat propus de Alphaville Arena merge chiar până la cele mai mici detalii, inclusiv tablourile, covoarele, perdelele sau draperiile sunt incluse și au fost atent alese de un designer, după cum ne-a declarat Anca Lăcătuș, director operațional Alphaville. „Am dorit astfel să venim în special în sprijinul clienților care vor să se mute imediat, dar și a celor care sunt interesați să…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: www.bizbrasov.ro
Autor: Ionuț Dincă

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.