Cum au evoluat – sau involuat – prețurile apartamentelor din cea mai scumpă piață imobiliară din țară, Cluj-Napoca, după aproape un an de pandemie și izolare? Răspund reprezentanții celei mai mari platforme prin care sunt scoase la vânzare proprietățile din principalele orașe din țară, imobiliare.ro.

În noiembrie au crescut prețurile cerute de proprietari, dar foarte puțin. Mai exact, în Cluj-Napoca prețurile apartamentelor s-au majorat cu 0,8% în noiembrie, la o medie de 1.840 de euro pe metru pătrat util – față de 1.826 de euro pe metru pătrat la finele lunii octombrie. O locuință în bloc vechi a ajuns să coste în medie 1.787 de euro pe metru pătrat, în condițiile unei aprecieri ușoare, de 0,1% , de la 1.785 de euro pe metru pătrat. Pe segmentul apartamentelor noi, pe de altă parte, a avut loc…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: actualdecluj.ro
Autor: Actual de Cluj

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.