OLX Group și ORESA anunță achiziționarea cu succes a KIWI Finance de către OLX Group, după ce tranzacția a primit acordul Consiliului Concurenței. KIWI Finance, cel mai mare broker de credite din România, este adăugat portofoliului local OLX Group, din care fac deja parte OLX, Storia.ro și Autovit.ro.

OLX Group devine unicul acționar al companiei, iar managementul brokerului de credite va rămâne neschimbat, Anca Bidian fiind în continuare CEO-ul KIWI Finance. Tranzacția reprezintă un pas important în evoluția OLX Group, prin adăugarea de servicii de finanțare la portofoliul de operațiuni pe care grupul îl are în România.

Cu ajutorul noului acționar, KIWI Finance își propune să accelereze transformarea digitală a companiei, păstrând aceleași obiective generale de creștere: extinderea geografică la…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: www.bankingnews.ro
Autor: Gabriela Dinu

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.