România a menținut, în iunie, cel mai mare avans anual al lucrărilor de construcții din UE, fiind unul dintre cele patru state din blocul comunitar cu o evoluție pozitivă în acest sector.

Lucrările de construcții din România au avansat cu 6,9% în iunie față de perioada echivalentă a anului precedent. Ritmul de creștere a încetinit însă abrupt, de la 13,4% în mai și 11,5% în aprilie.  În martie, înainte ca efectele pandemiei să fie resimțite, creșterea depășea 30%.

În zona euro, lucrările de construcții au scăzut cu 5,9% în ritm anual, în timp ce, în UE, declinul a fost de 5,8%. Datele, incluse în analiza Eurostat, sunt ajustate în funcție de factorii sezonieri.

Declin al afacerilor și profitului la S1 pentru Transilvania Construcții. Compania a negociat amânarea unor plăți CITEȘTE ȘI Declin al afacerilor și profitului la S1 pentru Transilvania Construcții. Compania a…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: www.profit.ro
Autor:

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.