Trei tineri antreprenori români au lansat un spațiu virtual de tip marketplace în care profesioniștii, arhitecții, designerii și micii producători se pot întâlni cu oamenii dornici să își creeze spații de locuit sau de lucrat. Cum funcţionează platforma.

“Vrem să creăm un spațiu unic pentru entuziaștii și profesioniștii din industria de design, arhitectură și construcții, în care aceștia să împărtășească ideile și inovațiile și să poată interacționa în cadrul comunităților sau cu clienții finali”, explică Marcel Iancău, Co-Fondator Casa De Idei.

Fondatorii proiectului Casa De Idei sunt antreprenorii Marius Cealera, Marcel Iancău și Mihai Iordache. Platforma va pune la dispoziția utilizatorilor produse și conținut inspirațional pentru proiecte de amenajare, încercând să…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: www.startupcafe.ro
Autor: Raluca Abrihan

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.