Alukönigstahl, lider pe piața sistemelor din aluminiu și oțel, împlinește 25 de ani de performanță și inovație în România. Pionieră în industria anvelopelor pentru clădiri, compania și-a adus contribuția, de-a lungul unui sfert de secol, la peste 6.000 de proiecte şi construcţii reprezentative pentru care a identificat soluții arhitecturale complexe, menite să optimizeze eficienţa energetică şi sustenabilitatea.

Prezentă pe piață din 1995, Alukönigstahl reprezintă un etalon de excelență și creativitate în industria în care activează. Pe parcursul activității în România, Alukönigstahl s-a implicat în proiecte de anvergură și a asigurat cele mai eficace soluții tehnice pentru clădiri de birouri emblematice precum Sky Tower (Bucureşti), City Gate Towers (Bucureşti), Cluj Business Center…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: www.arenaconstruct.ro
Autor: ARENA Constructiilor

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.