alphaville apartament mobilat bloc

Deşi îşi doresc locuinţe proprii, tinerii cu vârste cuprinse între 18 şi 25 de ani obţin cu greu credite mari, precum cel imobiliar, din cauza scorului FICO scăzut.

Scorul FICO este identic cu cel al Biroului de Credit şi este factorul principal care determină dacă solicitantul se califică pentru un credit şi tipul acestuia.

O analiză Volt arată că soluţia cea mai rapidă pentru îmbunătăţirea scorului FICO este accesarea creditelor mici şi plătite la timp.

Scorul FICO este un algoritm folosit la nivel internaţional, în principal de bănci, pentru a stabili gradul de risc al unei persoane care solicită un împrumut, şi este colectat de Biroul de Credit. Acest scor este factorul principal care determină tipul de credit pentru care se califică persoana în cauză. Limitele lui…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: www.bizbrasov.ro
Autor: Biz Brasov

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.