Dezvoltatorul imobilar One United Properties anunță achiziția a cinci terenuri în imediata vecinătate a primului ansamblu Neo Mamaia, extinzând deschiderea frontală la mare a complexului până la peste 250 de metri.


Situat în cea mai căutată zonă a stațiunii Mamaia, complexul rezidențial Neo Mamaia dezvoltat pe litoral de compania One United Properties va beneficia de o extindere care va permite construirea unor noi apartamente boutique.


Pe noile terenuri achiziționate, dezvoltatorul va putea crește astfel oferta de apartamente boutique din brandul Neo Mamaia, cu regim redus de înălțime, cu peste 200 de apartamente. Astfel extins, ansamblul Neo Mamaia se va contura ca un complex rezidențial exclusivist, cu apartamente cu design contemporan și vederi panoramice…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: incont.stirileprotv.ro
Autor:

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.