Reading Time: 2 minute

Compania de consultanţă imobiliară Cushman & Wakefield Echinox a consiliat Mitiska REIM la vânzarea unei proprietăți din Braşov către retailerul francez de bricolaj Leroy Merlin, care îşi continuă astfel planurile de expansiune pe piaţa locală.

Mitiska, un investitor belgian specializat în dezvoltarea și administrarea de parcuri de retail, deține pe piața locală 21 de proiecte operaționale. Proprietatea din Brașov, care a fost ocupată de un magazin Praktiker, este compusă dintr-o clădire de circa 7.500 mp și un teren de aproximativ 2 hectare și nu reprezentă un activ esențial în portofoliul companiei.

Cu o rețea formată din 18 magazine, Leroy Merlin este unul dintre cei mai mari și mai dinamici jucători din piață locală de bricolaj. Retailerul este prezent în Brașov…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: www.revistabiz.ro
Autor: Alexandru Ardelean

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.