1.MLS
Pentru ca o proprietate sa beneficieze de 100% sanse de tranzactionare, ea trebuie deschisa catre toata piata imobiliara. Nu doar catre 1-2 sau 5 agenti, toti trebuie sa o stie, sa aiba datele ei si sa o poata prezenta clientilor proprii.
Pentru ca acesti agenti sa stie proprietatea, ei trebuie sa fie informati. Anuntul tau pus pe olx.ro gratuit, nu este o cale de informare a agentilor. Un MLS este o cale de a informa agentii despre existenta unei proprietati in piata.
Ce este MLS-ul? Un software prin care eu trimit tuturor colegilor informatii complete, corecte si coerente despre proprietatea ta, de la locatie(cu adresa) pana la dimensiunile camerelor, pret si termen de eliberare. Tot prin intermediul MLS-ului, eu anunt care este comisionul pe care agentul ce aduce cumparatorul il va primi de la mine sau de la…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: danieldobre.ro
Autor:

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.