Dezvoltatorul imobiliar HAGAG Development Europe a anunțat începerea lucrărilor la proiectul rezidențial H Eliade 9 Residence. Compania va investi 16 milioane de euro în complexul vândut deja în proporție de 40%.

H Eliade 9 Residence are un regim de S+D+P+4E cu 35 de apartamente exclusiviste de două, trei și patru camere și duplexuri de cinci și șase camere. Locuințele au suprafețe de până la 440 de metri pătrați.

„Fiecare apartament a fost conceput respectând cele mai elegante și moderne tendințe în design și prezintă ferestre vitrate care încep de la podea și continuă până la tavan, finisaje luxuriante și sisteme Smart-Home integrate. H Eliade 9 Residence este un proiect de talie mondială și poate concura oricând cu dezvoltările de nișă premium din cele mai vibrante orașe din lume….

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: realestatemagazine.ro
Autor: Ovidiu Posirca

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.