Piața imobiliară din România a înregistrat în cel de-al treilea trimestru un volum total al investițiilor de 408 milioane de euro, în timp ce valoarea tranzacțiilor din piața de investiții a totalizat 816 milioane de euro, potrivit agenției de consultanță imobiliară JLL România.

În ciuda pandemiei, evoluția din primele trei trimestre a depășit deja rezultatul înregistrat în 2019, când volumul total al investițiilor a atins aproximativ 650 de milioane de euro.

Industria a fost ajutată în acest an de încheierea tranzacție de 307 milioane de euro prin care NEPI Rockcastle a vândut portofoliul său de birouri către AFI Europe. A doua cea mai mare tranzacție a fost reprezentată de vânzarea proiectului de birouri Floreasca Park către Resolution Property Investment Management și Zeus Capital pentru 101…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: realestatemagazine.ro
Autor: Ovidiu Posirca

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.