Crăciunul în Italia se ia în serios în ceea ce privește alimentația, familia și credința. Cu toate acestea, fiecare familie are propriile obiceiuri și tradiții care trebuie respectate, care pot să difere foarte mult de la o zonă la alta.

Dacă vă veți afla în Italia de Crăciun în 2020, petreceți ca localnicii și citi mai multe despre cele mai cunoscute tradiții de Crăciun și de Anul Nou din Italia.

Atmosferă de Crăciun

Să începem cu celebrul simbol al Crăciunului, care nu lipsește niciodată din nicio casă italiană: bradul de Crăciun. În Italia, pomul de Crăciun au devenit o tradiție în a doua jumătate a secolului al XIX-lea datorită reginei Margherita de Savoia, care l-a împodobit în Palazzo del Quirinale din Roma, lansând o modă care s-a răspândit rapid în întreaga peninsulă.

Tradiția spune…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: www.idealista.it
Autor:

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.