O casă de vacanță propusă în Mintiu Gherlii, într-o zonă de agrement din localitate, a fost apreciată de arhitecții din Comisia Tehnică de Amenajarea Teritoriului și Urbanism (CTATU) a Consiliului Județean Cluj și dată exemplu pozitiv de arhitectură de calitate în mediul rural. Proiectul aparține biroului Arhi Box și a fost făcut de arhitectul Mihai Racu, membru și în comisia de urbanism a Primăriei, pentru doi beneficiari privați.

Planul Urbanistic de Detaliu pentru amenajarea unei case de vacanță în localitatea Mintiu Gherlii, într-o zonă de agrement, a fost discutat la ședința din 3 decembrie a CTATU Cluj. Pe o parcelă de 2800 de mp, proiectanții de la Arhi Box au propus o casă de vacanță parter și mansardă, cu o zonă de grătar, o zonă de luciu de apă. Despre construcție, arhitectul Mihai…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: actualdecluj.ro
Autor: Luminiţa Silea

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.