Exista multe produse comerciale la care putem recurge pentru a elimina petele in siguranta, cu amendamentul sa le utilizam in conformitate cu instructiunile de pe eticheta. Acestea vin sub forma de praf sau lichid si se aplica local pe zona patata.

Pe langa folosirea unei solutii speciale, ne crestem sansele sa scoatem petele din tesatura prin folosirea unui program de spalare special conceput sa canalizeze puterea de curatare a masinii in indepartarea urmelor incapatanate. Tehnologia Stain Expert poate fi folosita pentru a elimina 24 de pete diferite, impartite pe trei clase in functie de nivelul de murdarie.

In primul grad de murdarie, cel mai redus, se incadreaza petele oxidabile, gradul mediu de murdarie corespunde petelor enzimatice precum si unora dintre petele de exterior, iar…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: www.beko.ro
Autor: Beko

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.