fotovoltaicePentru rezolvarea problemelor întâmpinate în derularea programului AFM de instalare a panourilor fotovoltaice vor fi efectuate mai multe modificări. Schimbările vor fi realizate în cadrul Ghidului de finanţare a Programului, propunerile fiind în prezent în consultare publică.

Prelungiri pentru implementarea proiectului

Termenul de 8 luni pentru implementarea proiectelor a fost propus să fie prelungit cu 4 luni. Aceasta întrucât pandemia, vremea nefavorabilă și posibilele întârzieri în procedurile specifice obținerii Avizelor tehnice de racordare și altor documente necesare vor îngreuna lucrările propriu-zise.

Digitalizare

Tot din cauza pandemiei, depunerea documentației aferente cererilor de decontare a sumelor solicitate se va face doar în format electronic. Ca atare, documentele vor fi păstrate fizic la…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: www.arenaconstruct.ro
Autor: ARENA Constructiilor

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.