Darian DRS SA, o companie românească independenta de consultanţă financiară şi imobiliară împlineşte în aceste zile 30 de ani de existenţa. A fost fondată la 27 Noiembrie 1990 de Adrian Crivii şi Danilo Bertazzo ca o companie româno-elevetiana cu denumirea Darian Rom Suisse SRL.

Pe parcursul acestor 3 decenii compania a trecut multe obstacole inevitabile, reuşind să clădească un edificiu respectat de clienţi şi parteneri prin competenţă, profesionalism, dar în special prin motivaţia de a soluţiona problemele din ce în ce mai complexe ale companiilor în economia imprevizibilă din această perioada.

Dacă ar trebui să identific ideea care stă la baza construcţiei acestui edificiu mă gândesc la două aspecte, definitorii cred pentru noi, care au constituit esenţa culturii noastre organizaţionale.

În…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: www.darian.ro
Autor: Darian

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.