Firma Pegasus Real Estate, cea care a achiziționat acum mai bine de 14 ani terenul de peste nouă hectare din Centrul Civic al companiei Lubrifin, a obținut un certificate de urbanism în vederea autorizării lucrărilor de construcție care vor fi demarcate pe platform fostei rafinării.

Compania imobiliară este deținută acum de o fundație din Liechtenstein, un paradis fiscal cunoscut de elvețianul Sommer Arthur Mayer, cel care controlează în realitate Hillcroft Foundation. De altfel, Sommer Meyer, ajuns la peste 80 de ani, și-a mutat și compania Avasca Real Estate tot pe Hillcroft Foundation.

Un pachet de 5% din compania dezvoltatoare Pegasus Real Estate este deținut de Alexandru Mihai Popescu. Contactat de BizBrașov, acesta ne-a declarat că „intenționăm să dezvoltăm…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: www.bizbrasov.ro
Autor: Biz Brasov

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.