Impactul pandemiei de coronavirus asupra sectorului construcțiilor din țara noastră a fost resimțit mai puțin puternic anul acesta, deoarece nu au fost oprite proiectele în curs de execuție și, astfel, piața a crescut ușor (3,8%). Aceasta potrivit raportului de iarnă al Eastern European Construction Forecasting Association.

Dar cum întreaga economie va avea nevoie de câțiva ani pentru a-și reveni după criza sanitară din 2020, volumul lucrărilor de construcții din țara noastră  este de așteptat să scadă anul viitor (-2%) iar revenirea să înceapă din 2022 (+ 2,8%).

Pandemia va afecta anul viitor construcțiile rezidențiale, deoarece în acest an au început mai puține proiecte noi decât era de așteptat. În același timp, este de așteptat ca recesiunea să continue să reducă puterea de…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: www.arenaconstruct.ro
Autor: ARENA Constructiilor

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.