Unitatile din faza a doua de dezvoltare a proiectului au o tipologie vasta: de la studiouri, la apartamente cu 2, 3 sau 4 camere, precum si duplex-uri si penthouse-uri adaptate unui stil de viata select. Apartamentele au suprafete de la 75 pana la 349 mp, inaltimi generoase de 2,8 – 3 m si beneficiaza de un design modern, cu finisaje de lux.

In conditiile unui an marcat de pandemie si de obstacolele generate de aceasta situatie, ne bucuram sa finalizam la termen faza a doua din Luxuria Residence, oferindu-le cumparatorilor de apartamente din aceasta etapa posibilitatea de a petrece sarbatorile de iarna in casa noua. In acest moment, ne aflam in procesul de predare a apartamentelor catre proprietari si continuam in ritm sustinut lucrarile la faza a treia. Astfel, la final de 2020,…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: financialintelligence.ro
Autor:

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.