Grupul imobiliar austria S IMMO AG a cumpărat faza a doua a complexului de birouri Campus dezvoltat de către Skanska într-o tranzacție evaluată la 97 de milioane de euro.

Compania a achiziționat clădirile Campus 6.2 și 6.3 cu o suprafață închiriabilă totală de aproape 38.000 de metri pătrați. Birourile sunt închiriate în întregime către companii multinaționale.

„Suntem convinși în totalitate că piața de birouri din capitala României va continua să crească puternic, după o oarecare stagnare cauzată de pandemie. Odată finalizate, cele două proprietăți vor adăuga valoare pe termen lung portofoliului S IMMO din regiunea CEE și vor avea un impact pozitiv asupra veniturilor”, a spus Friedrich Wachernig, membru al consiliului de administrație al S IMMO AG. În urma tranzacție, portofoliul S IMMO AG a…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: realestatemagazine.ro
Autor: Ovidiu Posirca

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.