Sectorul rezidential rămâne un pilon de susţinere extrem de puternic în piaţa imobiliară locală prin faptul că oferă un grad ridicat de siguranţă, o lichiditate mai bună şi un randament atractiv, în actualul context. Pandemia a acutizat probleme anterioare ale spaţiului locativ, iar eficientizarea suprafetelor a fost luată acum mult mai mult în calcul de către cumpărători în detrimentul locaţiei propriu-zise, conform unui comunicat trimis redacţiei.

Una dintre soluţiile pragmatice de context se defineşte prin reorientarea anumitor proiecte de birouri în dezvoltări mixte, cu o componentă rezidenţială. Observăm această tendinţă atât în cazul unor proiecte de birouri deja construite, unde se urmăreşte reconvertirea acestora în spaţii locative, dar şi în cazul fazelor neîncepute încă,…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: www.bursa.ro
Autor:

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.