Mai multe mesaje anti-evacuare, anti-rasiste și pentru dreptate locativă se vor transmite  live pe Facebook din diverse locații ale Clujului în 17 decembrie, între orele 11.00-17.00 în cadrul unui protest anunțat de Asociația Comunitară a Romilor din Coastei și de inițiativa Căși sociale ACUM! pentru a marca 10 ani de la evacuarea de pe str. Coastei și mutarea forțată în preajma rampelor de deșeuri din Pata Rât a 350 de persoane de etnie romă. Romii trăiesc și acum acolo, la margine orașului. Mesajele de protest vor fi transmise de pe  fosta str. Coastei, din fața Primăriei, de la casele modulare sau de pe str. Cantonului din Pata Rât.

Acțiunile stradale se completează cu o transmisiune online de la ora 19:00 a piesei de teatru audio „DEZVOLTATORII”, produsă în noiembrie în cadrul @Focus…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: actualdecluj.ro
Autor: Actual de Cluj

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.