RE/MAX România deschide două noi unităţi în Bucureşti – RE/MAX Complete Solution şi RE/MAX Klass – şi ajunge la 16 francize în Capitală, conform unui comunicat trimis redacţiei.

Tellu Striinu, Broker/Owner al biroului RE/MAX Complete Solutions, precizează că iniţiativa lansării unui business în domeniu a fost a fiului său, care a activat o perioadă în imobiliare. Pe de altă parte, aceasta s-a datorat şi exemplului de succes observat la prieteni care deţin o franciză RE/MAX şi sunt cei mai performanţi B/O din reţea.

Tellu Striinu, Broker/Owner RE/MAX Complete Solution” “De la idee la acţiune nu a fost decât un pas. Am luat legătura cu RE/MAX România şi lucrurile s-au desfăşurat într-un ritm rapid şi clar. Avantajele parteneriatului cu RE/MAX Romania sunt evidente – pe lângă puterea pe care ti-o da…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: www.bursa.ro
Autor:

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.