În luna noiembrie, piața imobiliară a marcat a treia lună consecutivă de mici corecții de prețuri la apartamente de vânzare, după maximele atinse în august, în plină ”febră” a activității imobiliare de după ridicarea restricțiilor. 

De asemenea, și volumul cererilor de tranzacționare din noiembrie este în descreștere față de luna anterioară cu aproximativ 25%, scădere mai accentuată decât în perioada similară a anului trecut, când diferența între lunile noiembrie și octombrie a fost de aproximativ 10%.

Este o ajustare firească

Specialiștii Blitz sunt de opinie că aceasta este o revenire normală la un ritm de activitate și la un nivel de prețuri adaptat perioadei, după vârfurile de activitate remarcate în a doua jumătate a lunii august și pe durata lunii septembrie. Este o ajustare…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: blog.blitz-imobiliare.ro
Autor: Blitz Imobiliare

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.