Rata locurilor de muncă vacante din Uniunea Europeană și din zona euro s-a situat la 1,7% în trimestrul trei din 2020, în creștere de la 1,6% în precedentele trei luni, și în scădere de la 2,2% în perioada similară din 2019, arată datele prezentate marți de Oficiul European de Statistică (Eurostat).

În perioada iulie-septembrie 2020, statele membre cu cele mai scăzute rate ale locurilor de muncă vacante erau Grecia (0,5%), Portugalia și Polonia (ambele cu 0,7%), Slovacia și România și Polonia (ambele cu 0,8%), în timp ce țările membre cu cea mai ridicată rată a locurilor de muncă vacante au fost Cehia (5,3%), Belgia (3,3%) și Olanda (2,5%), scrie Agerpres.

INFOGRAFIC Piața rezidențială din România, în vizorul investitorilor instituționali CITEȘTE ȘI INFOGRAFIC Piața rezidențială din România, în vizorul investitorilor instituționali

Comparativ cu trimestrul…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: www.profit.ro
Autor:

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.