Ioannis Papalekas s-a retras din funcţia de CEO al Globalworth, cel mai mare investitor de birouri din Europa Centrală şi de Est (CEE), începând cu data de 15 decembrie 2020, potrivit unui anunţ al companiei.

„Să fondez şi să conduc Globalworth a fost proiectul vieţii mele şi cea mai mare realizare profesională. A fost o provocare, dar şi o mare satisfacţie profesională şi personală. Sunt foarte mândru că după atâţia ani de muncă împreună, am creat un jucător pionier în domeniul imobiliar, pregătit pentru următoarea etapă a dezvoltării sale.De asemenea, sunt recunoscător întregii comunităţi Globalworth pentru sprijinul şi angajamentul extraordinar, fără de care o astfel de realizare nu ar fi fost posibilă. Sunt convins că Dimitris, alături de care am început…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: adevarul.ro
Autor:

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.