Qualis II Brasov

QUALIS Properties, unul dintre cei mai ambițioși dezvoltatori imobiliari din Brașov, vrea să atragă printr-un plasament privat de obligațiuni suma de 3 milioane euro, cu scadență în 2023, la o dobândă de 9%, conform unui comunicat transmis în această săptămână.

Operațiunea va fi intermediată de către BRK Financial Group (BRK), singurul broker listat la bursa românească, în calitate de intermediar și consultant autorizat.

„Prin capitalul obținut, QUALIS Properties va putea să îşi consolideze operațiunile în vederea achiziționării de noi terenuri şi extinderea pe noi proiecte. Compania va folosi pentru investiții aproximativ 10 milioane de euro, pentru achiziționarea de noi terenuri poziționate strategic, în vederea dezvoltării de noi ansambluri rezidențiale”, se…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: www.bizbrasov.ro
Autor: Biz Brasov

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.