După rectificarea bugetară, în care bugetul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A. a fost diminuat cu circa 78 milioane de lei, activitatea de întreținere a drumurilor nu mai poate să fie susținută. La momentul respectiv, suma a fost folosită pentru asigurarea finanțării unor cheltuieli urgente ale altor beneficiari, pentru care nu s-au putut obține fonduri suplimentare de la bugetul de stat. Din acest motiv, bugetul CNAIR pentru anul 2020 urmează să fie majorat cu 100 milioane de lei, conform unui proiect de Hotărâre de Guvern.

De asemenea, în prezent, bugetul CNAIR este afectat și de executarea silită a veniturilor proprii în cadrul contractului „Proiectare și execuție autostrada Nădlac – Arad și Drum de legătură km 22+218-38+882- Lot 2”. Începând cu data de 11…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: www.arenaconstruct.ro
Autor: ARENA Constructiilor

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.