În gândirea chineză, timpul nu este linear, ci are un caracter ciclic. Asemenea anotimpurilor ce revin în fiecare an, timpul în sine revine asupra sa într-o mişcare asemenea unei spirale. Rememorarea trecutului implică, astfel, conştientizarea faptului că oamenii înşişi fac parte dintr-un ciclu al schimbării eterne. Aceste idei stau la baza proiectului pe care vi-l prezentăm aici – un interior de restaurant din localitatea Shantou din privincia chineză Guangdong, amenajat de JG PHOENIX , birou înfiinţat în 2008 de către designerul Yu Hue, ale cărui principale influenţe sunt natura şi integrarea principiilor umanismului oriental în contextul contemporaneităţii.

Cu o suprafaţă totală de 2.500 m, spaţiul este împărţit în subsol, parter şi două…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: www.igloo.ro
Autor: aniela.macarin

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.