Într-un context social și de business în care foarte puțini dintre noi mai merg la birou, lumea a avut nevoie de o schimbare rapidă de macaz atunci când lucrurile au început să ia o turnură către mediul online și către un ecosistem de birou „de acasă”. 

Deși primele lucruri care vin în minte atunci când ne gândim la un spațiu de lucru amenajat în incinta propriei case sunt laptop-uri sau sisteme desktop, acestea nu sunt neapărat singurele soluții la care putem apela.

Încă de la lansare, gama NUC de la Intel și-a spus cuvântul pe piață, acoperind o nișă de care nimeni nu era încă convins că ar putea prezenta interes. Însă cum situația nu a stat deloc așa, micile dispozitive propuse de producătorul american reprezintă parteneri de încredere atunci când ai nevoie de un device versatil, pe care…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: www.startupcafe.ro
Autor: Smile Media – Content si Marketing Digital

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.