Mutarea în străinătate și cumpărarea de proprietăți în Italia pot fi o experiență descurajantă, mai ales dacă nu vorbiți limba sau dacă nu primiți sfaturile sau îndrumările potrivite. În cadrul idealista, suntem aici pentru a vă ajuta la fiecare pas în ceea ce privește mutarea în Italia; consultați o gamă amplă de proprietăți de vânzare în toată Italia, studiați cele mai bune locuri pentru a locui în Italia pentru cetățeni străini și chiar documentele necesare pentru a cumpăra o casă în Italia ca străin.

Astăzi, ne vom concentra pe latura financiară a lucrurilor, o parte inevitabilă și extrem de importantă a procesului de cumpărare din Italia. După ce v-ați căutat casa de vis în Bel Paese, înainte de a bate palma cu vânzătorul și înainte de a vă muta efectiv, există un pas critic…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: www.idealista.it
Autor:

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.