Un proiect imobiliar va fi dezvoltat în Bistriția pe un teren de pe vechiul amplasamment al TeraPlast, compania-mamă a Grupului TeraPlast, cel mai mare producător român de materiale de construcții, în parteneriat cu dezvoltatori imobiliari locali, compania Alfa Construct Partners. În cadrul acestui parteneriat, TeraPlast pune la dispoziție terenul urmând ca Alfa Construct Partners să edifice, pe cheltuiala sa, imobilele.

Terenul este cel unde TeraPlast și-a desfășurat activitatea până în 2011, când a fost finalizată relocarea în Parcul Industrial TeraPlast din Sărățel.

Proiectul presupune construcția a 240 de apartamente.

EXCLUSIV Fostul președinte ASF Dan Radu Rușanu pregătește un turn de birouri lângă noua stație de metrou Academia Militară CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Fostul președinte ASF Dan Radu Rușanu pregătește un turn de birouri lângă noua stație de metrou Academia Militară

„De 10 ani…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: www.profit.ro
Autor:

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.