Stilul modern accepta orice fel de culori, dar se potriveste cel mai bine cu tonurile neutre si calde. Alegerea culorilor pentru o locuinta amenajata astfel si utilizata de o familie numeroasa este foarte importanta.

Culorile neutre – tonurile de gri, diferitele variante de alb, combinate cu accente de negru, toate culorile de pamant, de la maro la ocru, sunt variantele ideale din punct de vedere cromatic. Pot fi luate in calcul si tonurile de albastru si verde. La acestea se adauga nuantele de accent, care pot sa fie de la portocaliu la rosu si de la mov la nuante metalice. 

Aceste culori pot fi folosite in toata casa, in mod unitar sau cu mici variatii ale notelor de accent, pentru a da personalitate camerelor. O paleta cromatica unitara, intr-o locuinta folosita de o familie…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: www.beko.ro
Autor: Beko

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.