Montarea stâlpilor pentru infrastructură rutieră este o operațiune importantă pentru asigurarea securității traficului, iar Waldevar are experiența și utilajele potrivite pentru a îndeplini cu succes acest obiectiv.

Ideală pentru acest tip de proiect este mașina șenilată semi-mobilă WALDEVAR HWL 400R. Utilajul este folosit pentru bătut stâlpi în pământ și poate fi utilizat cu maximă eficiență la fixarea parapeților pe marginile drumului sau pe axul central, în funcție de infrastructura rutieră în dezvoltare.

Utilajul are o structură robustă care îi permite să lucreze la parametri optimi pe terenuri dificile sau chiar în locații cu grad mai mare de înclinație. Aceste condiții sunt întâlnire pe șantierele de infrastructură rutieră. HWL 400R are o viteză de deplasare maximă de 10 km/h și este…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: realestatemagazine.ro
Autor: Realestate Magazine

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.