Grupul austriac imobiliar IMMOFINANZ a adăugat opt locații noi în rețeaua STOP SHOP, ajungând la 98 de parcuri de retail sub această marcă.

Parcurile STOP SHOP sunt deschise în nouă țări și au ajuns la o suprafață închiriabilă totală de 720.000 de metri pătrați, cu o valoare combinată de un miliard de euro. În România, un centru STOP SHOP este deschis la Botoșani.

Șase dintre parcuri deschise în Serbia și Cehia au fost cumpărate de la Mitiska REIM, grup imobiliar cu proprietăți de retail și în România.

„Planurile noastre pe termen mediu vizează o extindere până la 140 de centre STOP SHOP, format pe care dorim să ne concentrăm în piețele din Europa Centrală, de Est și Sud-Est și Austria, la care se adaugă o prezență selectivă pe piețe din vestul Europei”, a spus Dietmar Reindl, COO,…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: realestatemagazine.ro
Autor: Ovidiu Posirca

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.