Rețeaua de case de vacanță extinsă la nivel național, Rentakub, este un nou concept turistic întâlnit frecvent în țările nordice care a fost adus și în România începând cu anul 2019, când a fost creat Satul de Vacanță de la Slănic Moldova, pentru a le arăta celor care doresc să intre în rețea ce înseamnă un Kub și ce presupune ca model de business.

Rentakub propune celor care doresc să dezvolte un business în turism, un concept de case de vacanță de închiriat sub forma unor Kub-uri, ce au un grad de amortizare a investiției foarte rapid, cu un randament de peste 12%, aproape dublu față de investițiile imobiliare clasice care au un randament mediu anual de 6-7%.

În ceea ce privește Rentakub, randamentul depinde de mai multe variabile, dar cel mai important rămâne gradul de ocupare. Chiar și la un…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: www.startupcafe.ro
Autor: Smile Media – Content si Marketing Digital

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.