Noul sistem Alumil SMARTIA S67 URBAN îmbină designul industrial cu nivelurile ridicate ale performanței, fiind soluția ideală pentru numărul tot mai mare de clădiri care urmează acest principiu de dezvoltare.

Sistemul este disponibil în două versiuni cu niveluri diferite de eficiență energetică: versiunea standard și versiunea Hi. Designul reflectă o abordare modernă, imitând aspectul oțelului prin profile ce pot fi instalate în diferite combinații, pentru a împărți geamurile în părți mai mici. În plus, sistemul poate fi susținut de balamale ascunse care îmbunătățesc semnificativ estetica.

„Pe lângă design, S67 URBAN se remarcă prin multe alte beneficii. Eficiența energetică ridicată este una dintre acestea, izolarea termică a sistemului joacă un rol cheie în menținerea unei temperaturi…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: realestatemagazine.ro
Autor: Realestate Magazine

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.