Producătorul de sisteme de gips-carton, tencuieli și gleturi Etex Building Performance (Siniat România), parte a Grupului Etex, a înregistrat, în primul semestru al acestui an, o cifră de afaceri de 130 milioane de lei, în creștere cu 10% față de primele șase luni ale anului trecut, ca urmare a avansului vânzărilor din retail și a diversificării mixului de produse, în pofida contextului economic dificil.

„Deciziile pe care le-am luat imediat după declanșarea crizei cauzate de coronavirus, au contribuit la temperarea reculului pieței și creșterea vânzărilor pe segmentul de retail. Vom fi atenți la evoluția pieței, mai ales că vom avea de trecut peste o serie de provocări în perioada următoare. Suntem însă încrezători în potențialul de creștere al economiei românești și al piețelor din…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: www.profit.ro
Autor:

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.