Cunoscut drept una dintre capitalele modei din lume, Milano este un oraș elegant, curat și bine organizat. Fiind al doilea oraș ca mărime din Italia după Roma, fiți sigur că veți găsi tot ce aveți nevoie în el, dar magnitudinea acestuia poate fi și intimidantă atunci când vine vorba de alegerea locului în care trăiți. În cadrul idealista, suntem aici pentru a vă ajuta și vom arunca o privire asupra unele dintre cele mai bune cartiere din Milano în care să locuiți în funcție de nevoile dvs., cu ceva pentru studenți, familii, tineri singuri și multe altele.

Porta Venezia: cartierul tânăr și gay-friendly

O zonă care este din ce în ce mai populară în rândul tinerior și comunității LGBTQ este Porto Venezia, care a fost, de asemenea, recent numită pe lista celor mai tari cartiere din lume . Porto Venezia…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: www.idealista.it
Autor:

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.